Over arton

dekkleden & reklame

Van klein tot groot

Ons perceel bedraagt 5.000 m2 waarvan momenteel 3.300 m2 bebouwd en in gebruik is. We zijn een van de grootste dekzeilen-producenten van Nederland, in Zuidoost Nederland zijn we zelfs de grootste. Daar zijn wij natuurlijk trots op.

Op onze locatie kunnen we vrachtwagens en bestelbussen van onze klanten volledig beletteren of voorzien van dekzeilen. Ook verrichten we reparaties door bijvoorbeeld stormschade of ongelukken. Door onze grote werkplaats zijn we in staat een breed scala aan klanten te bedienen, van klein tot groot. Of het gaat om één bestelbusje of een heel wagenpark, wij werken altijd met de grootste zorg en precisie aan alle producten.

Alles in eigen hand

We produceren alles zelf en besteden vrijwel niets uit. Alle zeilen, frames en reclame-uitingen worden door onze medewerkers vakkundig geproduceerd. We staan dan ook voor topkwaliteit en durven garantie te geven op al onze producten, van dekzeil tot luifel en van terrasafscherming tot reclamezuil. Onze machines zijn state-of-the-art. We houden alle ontwikkelingen nauw in de gaten en beschikken daarom altijd over de meest recente vakkennis. Zo kunnen wij, als een van de weinige bedrijven in Nederland, direct op alle kleuren zeilen printen. Hiervoor hebben we een Durst UV-witprinter. Ook kunnen wij printen op grootformaat (320 cm).

Transparant en professioneel

We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Transparantie en een goede communicatie zijn hierbij van belang. We stemmen alles vooraf met u af en pas na akkoord van het ontwerp gaan we over tot productie. We adviseren u graag. Wist u bijvoorbeeld dat onze UV-printer de tekst als het ware in het doek brandt, waardoor het zelfs door chemische verwering door verkeer of in de wasstraat niet beschadigt? Prints op vinyl beschermen we met een laminaat laag. Zo kunnen onze professionals het product op de meest uiteenlopende toepassingen aanbrengen, omdat de combinatie te vervormen is. Een snij-contour die we vooraf aan de print meegeven, maakt het mogelijk om complexe vormen exact contour te snijden.

Zorg voor de omgeving

We gebruiken enkel inkt die voldoet aan de TOSCA-norm (ToxicSubstance Control Act). Nadat de inkt van onze UV-printer is uitgehard, is deze compleet VOC vrij. VOC staat voor VolatileOrganicCompounds en is omschreven in de Europese wet- en regelgeving. De inkt voldoet bovendien aan de European Toy Standard EN 71 Part 3.

De geschiedenis van Arton


Arton is ontstaan vanuit Dekkledenfabriek Venlo. De dekkledenfabriek maakte van vroeger uit enkel dekzeilen voor de transportbranche. In 1989 is Jules Aerts als bedrijfsleider gestart, samen met John Janssen heeft hij het bedrijf overgenomen en is de naam veranderd naar Arton. Arton staat voor AertsReclameTechniek Ontwerpen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met 33 medewerkers. Samen produceren we dekkleden en andere reclame-uitingen voor onze klanten. Dit doen we vanaf onze locatie aan de Celsiusweg te Venlo.

Onze werkwijze

1Intake

We bespreken graag uw wensen.

2Offerte

We maken voor u een offerte op maat.

3Inmeten

Alles wordt opgemeten, ook bij u op locatie.

4Ontwerp

We maken voor u een realistische werktekening.

5Productie

Na akkoord gaan we over tot de productie.

6Montage

Montage op locatie of bij Arton.

wie zijn we

we stellen ons graag even voor

Ons team bestaat uit vakmensen, die met passie en plezier werken aan uw producten. Graag stellen we onze medewerkers aan u voor.

Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende stage?

Een stage met veel afwisseling en veel eigen verantwoordelijkheid? Neem dan contact op met Jules Aerts. Bel 077 396 10 71 of mail naar info@arton.eu